Bemutatkozik a kiadó

Üdvözöljük Kedves Olvasóinkat honlapunkon!

Az alapító Magyar Közlekedési Kiadó Kft. átadta a Magyar Közlekedés, a Navigátor és a Vezetékek Világa kiadói, valamint a szakkonferenciák – Magyar Vasút, Vasúti tréning, Szállítmányozás, Magyar Fuvarozói Fórum, Közösségi Közlekedés - rendezési és szervezési jogát a Fórum Média Kiadó Kft.-nek 2013. augusztus 1-jétől.  

A Fórum Média Kiadó Kft. égisze alatt a piacvezető közlekedési szaklapok megjelentetése és elismert szakkonferenciák megrendezése az elmúlt két évtized alatt Kiss Pál vezetésével kialakított magas színvonalú szakmai elvek megtartásával, illetve azok további kiteljesítésével folyik tovább. Az új kiadó ezzel is messzemenően elismeri Kiss Pál húszéves munkásságát, akinek nevéhez fűződik a korszerű közlekedési szaklap-kiadás megteremtése Magyarországon. Kiadványaink új főszerkesztője Kapitány Szabó Attila.

A Fórum Média Kiadó Kft. a német Forum Media Group magyarországi leányvállalata. A nemzetközi kiadóvállalat 20 országban 800 alkalmazottat foglalkoztat és Magyarországon 2000 óta jelentet meg sikeresen szakkönyveket és szakfolyóiratot.

Honlapunkon napi friss hírekkel jelentkezünk a külföldi és a magyar piac eseményeiről. Szakmai sajtóként a napi szakmai híreket, aktualitásokat továbbítjuk olvasóinknak, mintegy folyamatos és állandó továbbképzésként, illetve a napi tevékenységükhöz nélkülözhetetlen információforrásként.

Lapunk, a Magyar Közlekedés megújult külsővel és megújult tartalommal áll az előfizetők rendelkezésére. Folyóiratunk továbbra is teret ad a sikeres üzleti megoldások, valamint a szakmai meghatározó képviselőivel készült portrék bemutatásának, foglalkozik a legújabb trendekkel és segít eligazodni a folyamatosan változó jogszabályi környezetben.

Az áruszállítási piac zászlóshajója a Navigátor, amely továbbra is színes, havi magazinként jut a közlekedési szakemberekhez, döntéshozókhoz Nagy örömünkre szolgál, hogy a Navigátor a szakma legismertebb lapjává nőtte ki magát.

Vasúttechnikai folyóiratunk a Vezetékek Világa, mely évente négyszer kerül olvasóink kezébe és színvonalas tanulmányokat, cikkeket tartalmaz. A szakfolyóirat a műszaki kultúra részét képezi.

A Fórum Média Kiadó Kft. folytatja az elmúlt évek legjobb szakmai hagyományainak megtartásával az elismert, magas résztvevői számmal büszkélkedő szakmai konferenciák rendezését és szervezését: exkluzív helyszínen, a legismertebb előadókkal, a teljes közlekedési szakma döntéshozóinak részvételével. A konferenciák egyedülálló értékét támasztja alá az a tény, hogy a meghívott és meghirdetett előadók a rendezvényeken minden esetben részt is vesznek. A ma már hagyományos szállítmányozási konferencia mellett a vasúti, illetve a közlekedési konferencia is szélesíti a konferenciák palettáját.

Célunk az, hogy a Magyar Közlekedés lapcsalád a Fórum Média Kiadón belül is az ország piacvezető közlekedési portfoliója maradjon. Ennek a rangnak szeretnénk megfelelni a jövőben is!
Napi látogatóink rendszeresen tájékozódhatnak honlapunkon az újdonságainkról, rendezvényeinkről.

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy Önt is olvasóink között üdvözölhetjük.

A kiadó munkatársai nevében:

Rok Podgornik
ügyvezető